Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Pre hlasnú hudbu skončil jeden zo susedov s prepichnutými pľúcami
Zdielať na

Pre hlasnú hudbu skončil jeden zo susedov s prepichnutými pľúcami

KOMÁRNO / Kým jedna rodina mala smútok, druhá sa chcela zabávať. Susedský spor v dedinke pri Komárne sa začal hudbou a skončil sa prepichnutými pľúcami.

Po desiatej večer bola policajná hliadka vyslaná k prípadu porušovania domovej slobody a k vyhrážaniu. Skončilo to ale ako pokus zo zločinu ublíženia na zdraví.

Celé to začalo hudbou, ktorá sa údajne od susedov nešírila po prvýkrát. "Hrala hudba ale žiadne scény, pán, rozzúrený došiel sem, vtrhol, rozkopal to bez toho, aby povedal, čo sa stalo," povedal rodinná priateľka rodiny, ktorá púšťala hudbu. 

Majitelia rozbitého telefónu, reproduktora a klávesov tak na suseda zavolali políciu. Aj keď ten mal na stratu trpezlivosti o dôvod viac. "Ráno mi zomrel brat a cez plot som povedal susedovi, že prosím ťa stíš rádio či hudbu, pretože mi zomrel brat," povedal strýko zraneného muža.

Napriek upozorňovaniu mládežníkov za plotom, aby hudbu z dôvodu smútku v rodine nepúšťali prihlasno, nedošlo vraj k žiadnej náprave. Syn nebohého sa vybral po desiatej večer do susedného domu a ručne si to s nimi vyriešil. Šmahom ruky zmietol zo stola telefón aj reproduktor. Susedia sa cítili poškodení, a tak zavolali políciu. Medzitým sa strhla na ulici mela, ktorá skončila nožom v chrbte suseda. Osemnásťročný DJ chcel týmto spôsobom brániť svoju mamu po tom ako uvidel, že ju na ulici udrel jeden zo smútiacich susedov. Bodnutý sused skončil s prepichnutými pľúcami na ulici, útočník je zatiaľ na slobode.

Prípad už rieši polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy