Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Išla za otcom do nemocnice. Nakoniec ju tam priviezla sanitka
Zdielať na

Išla za otcom do nemocnice. Nakoniec ju tam priviezla sanitka

VYŠNÝ HRUŠOV / Mladá žena smerovala v stredu ráno do nemocnice, aby tam vyzdvihla otca, ktorého po operácii prepustili. Napokon síce do nemocnice došla, ale v sanitke. Zišla z cesty, narazila do svahu a auto skončilo prevrátené na streche.

Mladá vodička mala namierené do humenskej nemocnice. Išla pre svojho otca, ktorého po operácii prepustili domov. Pri obci Vyšný Hrušov však mala nehodu. "Dcéra za mnou išla, a už mi volá, že Oci, ja som havarovala," vraví otec zranenej vodičky. 

"Vodička neprispôsobila rýchlosť jazdy, s autom zišla mimo cesty, kde narazila do svahu a s autom sa prevrátila," informuje policajný hovorca Daniel Džobanik. 

Privolaní záchranári ju najprv ošetrili na mieste a následne previezli do nemocnice na ďalšie vyšetrenia. "Nehoda si vyžiadala jednu zranenú ženu, ktorá bola s viacerými poraneniami prevezená do humenskej nemocnice," uviedla hovorkyňa operačného strediska záchranárov. 

Otca zranenej vodičky priviezla príbuzná z nemocnice priamo na miesto nehody. Polícia miesto nehody zadokumentovala. Skúška na alkohol bola u vodičky negatívna.

K nehode došlo v utorok aj v okrese Bánovce nad Bebravou. Pri tragédii vyhasli dva životy:  

Najčítanejšie správy