Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tínedžer bodol 14-ročného kamaráta nožom. S vážnymi zraneniami leží v nemocnici
Zdielať na

Tínedžer bodol 14-ročného kamaráta nožom. S vážnymi zraneniami leží v nemocnici

NÁMESTOVO / Na hornej Orave sa v utorok večer udial medzi dvomi chlapcami naozaj ostrý konflikt. Sedemnásťročný mladík napadol svojho 14-ročného kamaráta. Záchranári ho museli previezť s vážnymi zraneniami do nemocnice v Trstenej.

Incident sa odohral na nábreží Oravskej priehrady v Námestove. Podľa informácií TV JOJ sa dvaja tínedžeri prudko pohádali. Starší z nich pritom vytiahol malý vreckový nožík a bodol ním Luciána pod rebrá. "Do nemocnice bol privezený pacient, ktorý bol prijatý na chirurgické oddelenie s bodným poranením brucha," uviedol riaditeľ nemocnice, Marián Tholt.

Zdroj TV JOJ tiež prezradil, že obaja chlapci sú vraj problematickí. Bývajú v Námestove a dokonca patria spolu do jednej partie. Samozrejme, polícia sa hneď začala zaoberať tým, čo sa medzi nimi stalo. "V súvislosti s incidentom bol zadržaný 17-ročný mladistvý, ktorý bol po vykonaní potrebných procesných úkonov prepustený na slobodu," informoval policajný hovorca Radko Moravčík. 

Spor medzi chlapcami, ktorí by si vo svojom veku mali radšej užívať pekné letné prázdniny, sa mohol skončiť tragicky. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Chlapca v nemocnici hneď operovali a momentálne už je v stabilizovanom stave. Polícia ešte vypočúva svedkov. 

V okrese Medzilaborciach majú tiež plné ruky práce s problematickými tínedžermi. Za ušami majú toľko trestných činov, ako niekto nemá za celý život. Pozrite si archívnu reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy