Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V Prievidzi našli mŕtveho 36-ročného muža, ktorý sa len nedávno vrátil z väzenia
Zdielať na

V Prievidzi našli mŕtveho 36-ročného muža, ktorý sa len nedávno vrátil z väzenia

PRIEVIDZA / V Prievidzi v stredu našli nehybné telo muža. Podľa lekára zomrel pred niekoľkými dňami. Nemal pri sebe žiadne doklady, ale príbuzní ho identifikovali. Podľa nich ide o 36-ročného Milana, ktorý žil na ulici a len nedávno sa vrátil z väzenia.

Nehybné telo muža našli policajti pod mostom, na brehu rieky Handlovka. Ľudia ktorí telo našli zavolali okamžite policajtov. Muž podľa privolaného lekára zomrel pred niekoľkými dňami. Našli ho v kaluži krvi.

Podľa známej zosnulého ho niekto zabil, on totiž na to miesto bežne nechodil. "Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," informuje policajný hovorca Pavol Kudlička. 

Muž nemal pri sebe žiadne doklady. Jeho príbuzní ho však identifikovali. Podľa nich ide o 36-ročného Milana, ktorý sa nedávno vrátil z väzenia. Za mreže sa dostal potom, ako vo februári 2014 napadol s nožom v ruke, v prievidzskom útulku svojho kamaráta. "Nadvihol mu hlavu a bodol ho do krku so slovami, že už nebude nadávať na jeho rodinu," informovala v tom čase policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 Počas útoku boli obaja opití. Napadnutý muž prežil a Milan skončil za mrežami. Nedávno sa dostal na slobodu. "Často bol zbitý, aj naposledy bol samý monokel. Mladí chlapci si do neho dovoľovali," vraví Milanov synovec. Presnú príčinu smrti nájdeného muža určí až pitva.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. V Bratislave sa muž pokúsil zabiť bezdomovca. Viackrát ho bodol nožom, šiel sa domov najesť a potom mu sám zavolal pomoc: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy