Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nikol(14) poslala babke sms, že bude meškať. Viac sa nevrátila
Zdielať na

Nikol(14) poslala babke sms, že bude meškať. Viac sa nevrátila

ŽIAR NAD HRONOM / Polícia prosí verejnosť o pomoc pri pátraní po 14- ročnej Nikole. Dievča z obce Hliník nad Hronom sa stratila ešte 9. júla, počas prázdnin u starej mamy. Tá ju pustila von, no dievča sa viac už neohlásilo.

Polícia v Žiari nad Hronom sa na ľudí obracia s prosbou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po 14-ročnej dievčine z Hliníku nad Hronom. Nikola, trávila prázdniny u svojej starej mamy, ktorá jej dovolila ísť von. Dievča sa malo ale vrátiť poobede domov. Svojej babke poslala sms správu, že bude meškať. O dve hodiny neskôr jej stará mama volala no telefón nebrala, a neskôr ostal vypnutý. Viac sa nevrátila. Z domu odišla ešte 9. júla.

Od uvedenej doby nepodala o sebe žiadnu správu. Pravdepodobne sa však nachádza na neznámom mieste v Bratislave. Nikola je vysoká asi 160 cm, štíhlej postavy. Má modro-zelené oči, tmavohnedé dlhé rovné vlasy. 

 Naposledy mala oblečené biele tričko s potlačou, krátku tmavomodrú sukňu a čierne sandále.

V prípade akýchkoľvek informácií k nezvestnej dievčine, ktoré by mohli napomôcť k jej vypátraniu, tieto oznámte buď osobne na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č.158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy