Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V Bratislave horela budova. Hasiči zachránili psíka
Zdielať na

V Bratislave horela budova. Hasiči zachránili psíka

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Hasiči od rána zasahovali pri požiari v čiastočne opustenej ubytovni v Bratislave. Požiar je lokalizovaný, aby sa nešíril ďalej. Aj napriek rýchlemu zásahu, hasiči nestihli zabrániť stratám na životoch.

Na operačné stredisko bol krátko po siedmej hodine rannej nahlásený požiar na prvom poschodí ubytovne na ulici Mierová kolónia v Bratislave.

Po príjazde na miesto zásahu hasiči zistili, že ide o požiar miestnosti s hustým zadymením v celej budove staršej, ktorá je čiastočne opustená. Momentálne je požiar lokalizovaný, aby sa nešíril ďalej.

Pri požiari záchranári vyniesli z budovy jednu osobu, 61-ročného muža. Prítomný lekár Záchrannej zdravotnej služby pri nej skonštatoval smrť. Následkom požiaru bolo zranené jedno zviera, pes. 

Podľa doterajších informácií k požiaru došlo pravdepodobne neodbornou manipuláciou s otvoreným ohňom. Presné príčiny a okolnosti za akých k požiaru došlo vyšetruje útvar v pôsobnosti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III. V tejto súvislosti je vedené trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Sucho počas letného obdobia komplikuje prácu hasičov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy