Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vodička vletela autom priamo pod kolesá kamióna. Vyťahovať ju museli hasiči
Zdielať na

Vodička vletela autom priamo pod kolesá kamióna. Vyťahovať ju museli hasiči

MEDVEĎOV / Vodička vletela autom priamo pod kolesá kamióna v protismere. Išla za iným nákladiakom a tesne pred križovatkou odbočila doľava bez toho, aby vedela, čo sa deje na ceste. Desiatky ton ťažký kolos vrazil do boku auta na mieste spolujazdca.

Cesta 40-ročnej vodičky z Maďarska skončila na poli pri Medveďove. Z vozovky ju zmietol kamión idúci vo svojom jazdnom pruhu v protismere. Z neznámeho dôvodu odbočila z hlavnej cesty doslova pod jeho kolesá. 

"Ja som išiel od Veľkého Medera, ďalší kamión išiel oproti, ona išla tesne za ním a v tom momente zabočila doľava – ona ma nevidela, ja som nevidel ju, proste z ničoho nič zabočila doľava, priamy náraz, nebola šanca s tým niečo robiť," opisuje udalosti vodič kamiónu. 

Zakliesnená vodička

Vodička mala v aute aj detskú sedačku, ale tentoraz sa v ňom viezla sama. Desiatky ton ťažký, naložený kamión vrazil do boku osobného auta. Našťastie na sedadle spolujazdca nikto nesedel. Obe autá náraz vymrštil do kukurice pri ceste. "Po príchode na miesto zásahu sme zistili prieskumom, že vodička je zakliesnená, pomocou hydraulického náradia sme ju vyslobodili," uviedol Juraj Horváth z hasičského zboru. 

Neuveriteľné šťastie 

Zranenú vodičku záchranári previezli do dunajskostredskej nemocnice, je priam neuveriteľné, že po zrážke s kamiónom idúcim v plnej povolenej rýchlosti má len zlomenú ruku a zápästie. "Podľa predbežnej lekárskej správy by nemalo ísť o ťažké zranenie. Vodič kamióna neutrpel zranenia, alkohol polícia u neho nezistila. Nehoda je v štádiu vyšetrovania," informuje hovorkyňa policajného zboru Mária Linkešová. 

Vážna nehoda sa stala aj v stredu v hlavnom meste. Vodička dostala šmyk a narazila do autobusu. Momentálne je v umelom spánku: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy