Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Polícia a rodina pátrajú po 24-ročnom Marekovi. Našli len jeho bicykel
Zdielať na

Polícia a rodina pátrajú po 24-ročnom Marekovi. Našli len jeho bicykel

VEĽKÁ LODINA / Polícia, hasiči aj príbuzní pátrajú po 24-ročnom Marekovi z Veľkej Lodiny, ktorý zmizol bez stopy už v sobotu. Podľa rodiny sa ešte nikdy nestalo, že by sa nevrátil domov. Hasiči v utorok prehľadávali rieku Hornád, neďaleko totiž našli jeho bicykel.

Príbuzní nemajú o Marekovi žiadne správy už od soboty, popoludní sa vracal z práce, na lesnej ceste našli už len jeho bicykel. Marek odchádzal z práce vo vedľajšej obci popri rieke. Domov sa už ale nevrátil. Rodina sa obáva najhoršieho. "Sme ho hľadali v lese, po krajoch okolo vody a nič, žiadna stopa," hovorí ustarostený otec Jozef Horváth. 

Bicykel na okraji cesty našiel majiteľ miestneho pohostinstva. Nevedel však komu patrí. Až neskôr sa dozvedel, že je Marekov, ktorý podľa neho nemá žiadnych nepriateľov, ktorí by mu chceli ublížiť. "On bol dobrý chlapec, kamarátsky, síce si vypil, ale bol nekonfliktný, takže neviem si vysvetliť, čo sa mu stalo a že kde vlastne zmizol," vraví majiteľ pohostinstva. 

Mladíkovo záhadné zmiznutie najbližší ihneď nahlásili na polícii. Tá po Marekovi pátra spolu s hasičmi, ktorí prehľadávajú rieku. Marek ale nevedel plávať a vode sa vraj vyhýbal. "On sa bál vody, on by sa neišiel kúpať," myslí si brat Lukáš. "Polícia touto ceste žiada verejnosť o pomoc, akékoľvek informácie, ktoré pomôžu pri pátraní po nezvestnej osobe môžu oznámiť na známom telefónnom čísle 158," uviedla policajná hovorkyňa Jana Mesárová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy