Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
S paralyzérom prepadol potraviny. Omráčil zamestnanca a odniesol si asi 6 000 eur
Zdielať na

S paralyzérom prepadol potraviny. Omráčil zamestnanca a odniesol si asi 6 000 eur

BRATISLAVA / V bratislavskej Karlovej Vsi neznámy páchateľ prepadol potraviny. Prišiel vyzbrojený paralyzérom a odišiel s hotovosťou asi 6 000 eur. Polícia po ňom pátra.

Do predajne potravín, teda do jej administratívnej časti, zo zadnej strany od ulice, vošiel páchateľ krátko pred pol ôsmou hodinou ráno. Paralyzérom, ktorý mal v ruke, prišiel k zamestnancovi a napadol ho. Následne zobral asi 6 000 eur a ušiel. Keďže sa potraviny nachádzajú v zastavanej a obytnej časti, rýchlo zmizol z dohľadu. Na miesto prišli policajti a kriminalisti. Zamestnanec bol z toho, čo sa stalo otrasený, no nie zranený. Policajti začali po páchateľovi pátrať.

Podľa doterajších informácií by malo ísť asi o 20-ročného muža, vysokého 180 cm, štíhlej postavy. Tvár si maskoval kuklou.

Podľa fotografií, ktoré nám poskytla polícia mal oblečené čierne tepláky, šedú bundu s čiernymi rukávmi s kapucňou, červené tenisky a na rukách mal rukavice oranžovej farby. "Vyšetrovateľ Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpeže," uviedla policajná hovorkyňa v Bratislave Lucia Mihalíková.

Ak by ste muža na záberoch spoznali alebo máte o ňom akékoľvek informácie, kontaktujte políciu na číslo 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy