Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ženu nahneval pes, vyhodila ho zo 6. poschodia
Zdielať na

Ženu nahneval pes, vyhodila ho zo 6. poschodia

Zdroj: ISIFA/ilustračné

OPAVA / Žena v Opave vyhodila minulý týždeň svojho psa z okna. Svoj čin ospravedlňovala tým, že bola naštvaná. Polícia ju našla v silne podnapitom stave. O prípade informoval v stredu policajný hovorca René Černohorský.

Prípad sa stal v sobotu okolo pol deviatej večer na Liptovskej ulici v Opave. V silne podnapitom stave chytila 29-ročná žena svojho psa rasy Špic za srsť, vystrčila ho z okna a vyhodila na ulicu. Pes pád zo šiesteho poschodia neprežil.

"Ako dôvod svojho protiprávneho konania uviedla osobnostný skrat a hnev," uviedol Černohorský portálu novinky.cz. Na prípad upozornili políciu náhodní svedkovia. Policajti z Obvodného oddelenia v Opave vykonali u podozrivej orientačne dychovú skúšku, ktorá namerala 2,5 promile alkoholu. Práve pre podnapitý stav umiestnili páchateľku na záchytnú stanicu v Opave, aby vytriezvela.

"Komisár Služby kriminálnej polície a vyšetrovania Územného odboru Polície Českej republiky v Opave začal úkony trestného konania vo veci prečinu týrania zvierat. Uhynutý pes bol prevezený k zverolekárovi a záležitosť preverujú," uzavrel hovorca.

Neľudské správanie k zvieraťu videl na Slovensku tento muž. Videl, ako niekto ťahal za autom koňa:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy