Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kukláči zasahovali na R1. Dvojici nasadili putá
Zdielať na

Kukláči zasahovali na R1. Dvojici nasadili putá

NITRA / Na rýchlostnej ceste R1 pri Nitre v pondelok popoludní zasahovali policajti a kukláči. Počas razie zastavili vozidlo, v ktorom sedel 43-ročný muž s 22-ročnou ženou. Dvojicu policajti zadržali a skončili s putami na rukách.

Policajti s kukláčmi zasahovali v pondelok okolo 16:00 na južnom výjazde z rýchlostnej cesty R1 smerom do Nitry. Auto, ktoré riadil 43-ročný muž a na sedadle spolujazdca sedela 22-ročná žena, zastavili kukláči priamo za jazdy. Podľa okoloidúcich vodičov, všetko trvalo pár sekúnd a skončili s putami na rukách.

Vozidlo, policajti prehľadali, zasahoval tam aj psovod s cvičeným psom na vyhľadávanie drog. V tomto prípade sa dá povedať, že kriminalisti išli na istotu. V aute našli zatavenú striekačku s bielou kryštalickou látkou. Pravdepodobne pôjde o pervitín. "Zaistená látka bude podrobené expertíznemu skúmaniu," informuje policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. 

Po tom, ako vozidlo prehľadali, z miesta kukláči dvojicu naložili do áut a odviezli. Žena s mužom skončili na polícii, kde mali čo vysvetľovať. "Vedieme trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť," potvrdila policajná hovorkyňa. Dvojica je momentálne v cele. 

Pozrite si archívnu reportáž o zásahu kukláčov pred nedávnom tiež v Nitre: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy