Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Účastníkom tragickej nehody bol sudca Najvyššieho súdu. Zomrel pri nej 43-ročný vodič
Zdielať na

Účastníkom tragickej nehody bol sudca Najvyššieho súdu. Zomrel pri nej 43-ročný vodič

Archívna reportáž

LEVICE / Ďalšia dopravná nehoda si vyžiadala jeden život. Medzi Hornianskymi Trsťanmi a Hontianskymi Moravcami sa rozhodol vodič BMW pravdepodobne predbehnúť pracovný stroj. Jeho čin sa stal ale osudným pre ďalšieho vodiča osobného auta. Podľa informácii aktuality.sk mal byť vodičom, ktorý zrážku zapríčinil sudca Najvyššieho súdu Viliam Dohňanský.

 K nehode došlo v stredu večer na hranici levického a krupinského okresu. Šesťdesiatpäťročný vodič auta značky BMW,  bol podľa informácií aktuality.sk sudca Najvyššieho súdu Viliam Dohňanský, mal predbiehať kombajn. Manéver ale nestihol dokončiť. Ako sa chcel zaradiť, došlo k zrážke s oproti idúcim vozidlom značky Škoda Octavia. To riadil 43 ročný Juraj, keď videl čo sa deje ešte sa snažil brzdiť. Čelnému nárazu sa však vyhnúť už nepodarilo. 

Na mieste museli zasahovať všetky záchranné zložky. Bolo tam aj šesť hasičov z Levíc a Šiah.  Aj napriek snahe záchranárov vodič Octávie zrážku neprežil. Vodič BMW vyviazol so zraneniami. Polícia u neho alkohol v krvi nezistila. Prípadný alkohol v krvi nebohého, ukáže až pitva. Odbor kriminálnej polície už začal v tejto veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.  

Na informáciu, či bol vodičom luxusného auta sudca Viliam Dohňanský sa televízia JOJ opýtala aj na najvyššom súde. Povedali nám, že informácie o nehode nemajú a nebudú sa k tomu vyjadrovať.


Pozrite si archívnu reportáž o nehode, ktoré zapríčinilo auto s dvoma rôznymi ŠPZ: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy