Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Je muž, ktorého usmrtil vlak, tréner futbalistov Malatinský?
Zdielať na

Je muž, ktorého usmrtil vlak, tréner futbalistov Malatinský?

BRATISLAVA / Už niekoľko dní je nezvestný tréner Slovenskej futbalovej reprezentácie do 18 rokov, Milan Malatinský. Podľa portálu šport24 Malatinského našli mŕtveho v stredu 16. mája po zrážke s vlakom v Českej republike neďaleko mesta Břeclav. Polícia zatiaľ oficiálne túto informáciu nepotvrdila.

Tréner futbalovej osemnástky je nezvestný deväť dní. Odišiel na neznáme miesto deň pred finálovým zápasom na Slovakia Cuper proti českej reprezentácii. Malatinský opustil svoje mužstvo v Senci, kde sa turnaj hral. Finálový zápas už nemal kormidlovať. Údajne totiž porušil podmienky zmluvy so Slovenským futbalovým zväzom. Po Malatinskom bolo od stredy vyhlásené pátranie. Policajti z trnavského kraja muža hľadali od minulého víkendu v okolí obce Brestovany, no žiaľ neúspešne.

V stredu 16. mája neďaleko českého mesta Břeclav vlak zrazil neznámeho muža. Podľa portálu šport24 ide o nezvestného Milana Malatinského. "V ranných hodinách došlo v Břeclavi k tragickej udalosti. Prechádzajúci vlak zrazil muža, ktorý vstúpil do koľajiska," uviedla hovorkyňa polície Juhomoravského kraja Kamila Haraštová.

Česká polícia zatiaľ oficiálne nepotvrdila identitu muža. To, či ide naozaj o nezvestného Milana Malatinského musí potvrdiť ďalšie skúmanie. "Zatiaľ nemôžeme potvrdiť totožnosť. Čakáme na výsledky expertíz," dodala Haraštová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy