Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nehoda troch áut v Komárne. V jednom sedela aj žena pred pôrodom
Zdielať na

Nehoda troch áut v Komárne. V jednom sedela aj žena pred pôrodom

KOMÁRNO / Mladí manželia sa vracali z Komárna domov po vyšetrení budúcej mamičky. Termín pôrodu mali na spadnutie, keď im cestu skrížil nepozorný vodič. Manžel tehotnej ženy zrážke už nedokázal zabrániť. Druhý vodič tvrdil, že si prichádzajúce červené auto na hlavnej ceste nevšimol.

Na kapote kamióna skončil Favorit po zrážke osobných áut, na jednej z najnebezpečnejších križovatiek pri Komárne. "Z druhej strany chcel asi prejsť, ja som len sedel, tlačil som brzdu a nevedel som, čo mám robiť, to bol momentík, hovorí, že nevidel," opisuje dramatickú situáciu vodič kamióna. 

Vodič modrého Favoritu nedal na križovatke prednosť osobnému autu. Vodič nákladného, ktorý čakal pred križovatkou z opačnej strany, zrazu uvidel vo vzduchu pred kabínou Favorit. "On dostal tú ranu zo strany a ja som videl ako sa točí vo vzduchu," dodáva vodič kamióna.   

​V červenom Opli, ktorý vychádzal z Komárna po hlavnej ceste, sa viezla aj žena v 9 mesiaci tehotenstva. Mladí manželia sa vracali z bežného predpôrodného vyšetrenia, vystrašenú budúcu mamičku ešte pred príchodom záchranárov odviezol okoloidúci vodič do nemocnice, našťastie sa nezranila. "Urobili sme protipožiarne opatrenia k vozidlám, jeden vodič so zranením sedel vedľa cesty. Poskytli sme mu predlekársku pomoc," vraví veliteľ zásahu Norbert Ferenczi. Podľa slov svedka muž pri náraze preletel cez sedadlo. 

"Alkohol v dychu účastníkov nezistili, vinník nehody bol riešený blokovou pokutou," informuje policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. 

Pozrite si reportáž o inej nehode z toho istého dňa: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy