Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zlodeji ako z príručky "ako to nezbabrať". Tento prišiel síce kradnúť, ale dopadlo to inak
Zdielať na

Zlodeji ako z príručky "ako to nezbabrať". Tento prišiel síce kradnúť, ale dopadlo to inak

NEW HEAVEN / Keď sa majiteľka domu pozrela na diaľku cez aplikáciu, čo sa v jej domácnosti deje, žasla. Bol u nej zlodej. Ale tomu, čo v dome robil by neverila, pokiaľ by to nevidela na vlastné oči.

Išiel kradnúť a zaspal. Dvadsaťsedemročný Garrett Connors z mesta New Heaven  v Connecticute si skrátka zdriemol na pohovke počas svojej nelegálnej šichty. Majiteľka v tom čase práve nebola doma, ale páchateľa zbadala cez sledovací systém a upovedomila políciu. Tá prišla na miesto činu a lupič stále sladko sníval na gauči v obývacej izbe. Zatýkanie tak bolo pre strážcov poriadku úplnou malinou.

Keďže ho premohla únava, veľa škody narobiť nestihol. Zato polícia sa mu postarala o pekný program. Medzičasom ho obvinili z lúpeže a neoprávneného vniknutia na cudzí pozemok. Connors ale nie je jediný spiaci zlodej. Ďalšieho objavili v nočnom podniku Basement club v meste Sunderland. Zlodej Trevor Palmer sa natiahol za bar a pokojne sa uložil na spánok. Bezpečnostné kamery ho zjavne vonkoncom netrápili.

https://twitter.com/TheJournalNews/status/974752174411538433

https://twitter.com/TheJournalNews/status/974752174411538433

Ďalšieho zlodeja z kategórie "Pat a Mat" hľadajú v New Yorku. Počas snehovej búrky prišiel k talianskemu butiku, pomodlil sa, prežehnal, sňal klobúk a ešte sa aj pozrel do kamery.

cnn

​Následne tehlou rozbil výklad a ukradol 18 vecí. Polícia požiadala verejnosť o pomoc s identifikáciou. Zrejme nebude problém zistiť čoskoro jeho totožnosť.

cnn

​O kuriózne prípady nie je núdza ani na Slovensku. Tohto muža usvedčila modrina, ktorú utŕžil pri lúpežnom prepade v herni v Leviciach:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy