Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pes v aute zažil počas čelnej zrážky poriadny šok
Zdielať na

Pes v aute zažil počas čelnej zrážky poriadny šok

TRENČÍN / Hrozivo vyzerajúca dopravná nehoda sa včera podvečer stala na ceste neďaleko Trenčína. Čelne sa tam zrazili dve autá, v ktorých sa viezli štyria ľudia. Zranili sa všetci, no našťastie ani jeden z účastníkov nebol v ohrození života. Poriadny šok zažil aj jeden štvornohý pasažier.

K čelnej zrážke dvoch osobných vozidiel došlo na rovnej ceste pri obci Veľké Bierovce neďaleko Trenčína. Niekoľko desiatok metrov dlhá brzdná dráha striebornej Hondy nasvedčuje, že vodič šiel poriadne rýchlo. Pravdepodobne sa nedostatočne venoval riadeniu a počas náhleho prudkého brzdenia prešiel do protismeru. 

Došlo k zrážke s oprotiidúcim Volkswagenom, v ktorom sa viezli traja ľudia a jeden psík. Na miesto ihneď vyrazili všetky záchranné zložky. Najhoršie dopadol vodič Hondy, ktorý nehodu spôsobil. Z miesta ho odviezli so zlomenou nohou.

V Trenčianskej nemocnici skončili aj dvaja pasažieri z čierneho Volkswagenu, ktorí sa zranili ľahko. Poriadny šok prežila aj sučka, ktorú vodič upokojoval v náručí. Z nehody našťastie vyviazla iba s iným odtieňom srsti a to od farby, ktorú viezli v kufri a ktorá po náraze vystrekla po celom interiéri auta.

Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne. Škody na totálne zničených autách odhadli na 30000 eur.

Aj pre deti je nehoda veľmi nepríjemným zážitkom. Pri Zvolene boli účastníkmi nehody dve malé deti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy