Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
VIDEO: Surová bitka pod Michalskou bránou
Zdielať na

VIDEO: Surová bitka pod Michalskou bránou

Archívne video

BRATISLAVA / Za všetkým je pokus o krádež peňaženky neďaleko Michalskej brány. Upozorňujeme, že obsah nie je vhodný pre maloletých divákov.

Bitka bola vyvrcholením napätej situácie, ku ktorej došlo zrejme potom, čo sa 27-ročný muž pokúsil inému o dva roky staršiemu mužovi ukradnúť peňaženku. Ten si to nielenže všimol, ale páchateľa sa rozhodol aj zadržať a ešte si to s ním vyriadiť takzvane ručne stručne.

Podozrivý po niekoľkých fackách a strkanici končí na zemi, kde do neho jeden z aktérov ešte kope, a to priamo do hlavy. Situáciu upokojí až privolaná policajná hliadka, ktorá je na mieste chvíľu po ohlásení.

"Dňa 17.02.2018 v skorých ranných hodinách mal podľa doterajších informácií 29-ročný muž v uliciach Starého Mesta fyzicky napadnúť 27-ročného muža," informuje hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Miháliková.

Obaja aktéri bitky skončili nakoniec na policajnom oddelení. Mladší z nich je aktuálne už aj obvinený. "Poverený príslušník PZ na základe dôkaznej situácie vzniesol obvinenie podozrivej osobe z prečinu krádeže s návrhom na väzobné stíhanie," povedala Miháliková.

Policajti vyšetrujú aj výtržníctvo, ktorého sa mal dopustiť druhý z aktérov bitky. Ten ale zatiaľ nie je obvinený z ničoho. V jeho prípade ešte policajti zhromažďujú ďalšie fakty. 

Policajti zároveň žiadajú všetkých svedkov incidentu zo sobotného rána, aby si svoje informácie nenechávali pre seba, ale aby sa im ozvali a prípad im tak pomohli objasniť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy