Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Obžalovaný objednávateľ vraždy Čongrádyho čítal obhajobu vyše 17 hodín
Zdielať na

Obžalovaný objednávateľ vraždy Čongrádyho čítal obhajobu vyše 17 hodín

BRATISLAVA / Záverečná reč obžalovaného objednávateľa vraždy Petra Čongrádyho nemá konca kraja. Sergej Miňajlenko vo štvrtok opäť celé popoludnie čítal svoju obhajobu. Už po štvrtýkrát tak mal hlavné pojednávanie iba vo svojej réžii.

Na pojednávanie priviedla eskorta už iba osamoteného Miňajlenka. Ostatní obžalovaní si jeho pokračujúci, niekoľko hodinový monológ neprišli vypočuť. Miňajlenkova záverečná reč sa natiahla s piatkom už na 4 pojednávacie dni. Obžalovaný ruský podnikateľ čítal svoju záverečnú reč na pokračovanie viac ako 17 hodín. Ostatní spoluobžalovaní sa tak ani v piatok k slovu zatiaľ nedostali.

Miňajlenko sa vyjadruje ku všetkému, čo v minulosti na súdoch odznelo, rekapituluje zo svojho pohľadu udalosti a súvislosti z obdobia vraždy údajného bratislavského bossa podsvetia Čongrádyho, rovnako tiež poukazuje na možné porušenia svojich základných práv. Ďalšie hlavné pojednávanie je naplánované na budúci týždeň. Dá sa predpokladať, že po záverečných rečiach by už mohol padnúť aj dlho očakávaný rozsudok.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy