Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
S kamarátmi v aute nabúralo 22-ročné dievča. Namerali jej viac ako dve promile
Zdielať na

S kamarátmi v aute nabúralo 22-ročné dievča. Namerali jej viac ako dve promile

OČOVÁ / Viac ako dve promile alkoholu namerali policajti 22-ročnej Patrícii. Mladá žena havarovala v Očovej. Krátko pred polnocou viezla v aute partiu kamarátov.

Mladá žena má na krku obvinenie za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Nehoda sa stala krátko pred polnocou priamo v strede Očovej. Osobné auto bolo plné mladých ľudí. Vodička stratila nad vozidlom kontrolu a to na rovnom úseku cesty. 

Zišla mimo vozovky, nabúrala do betónového mostíka pred rodinným domom, ktorý zdemolovala. Posádka, ktorá vyviazla bez vážnejších zranení tvrdila, že vodička dostala šmyk. "Nemôžem povedať, že išla rýchlo. Zrazu ju zobralo, dostala šmyk a už bolo," hovorí jeden z účastníkov nehody. 

Po dychovej skúške bolo jasné, že pod nehodu sa podpísal alkohol. Patrícia šoférovala s viac ako dvomi promile alkoholu. Na mieste jej policajti zadržali vodičský preukaz a nevyhne sa trestnému stíhaniu. V Očovej bola u starej mamy, partiu kamarátov chcela vraj iba odviezť dole do dediny, no prečo to urobila, hoci pred tým pila alkohol, komentovať nechcela.

Pozrite si štatistiku nehôd, kde na vine bol aj alkohol: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy