Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nechala bábätko umrieť od hladu. Posedí si šesť a pol roka
Zdielať na

Nechala bábätko umrieť od hladu. Posedí si šesť a pol roka

ROSTOV / Sedmenásťročná Viktoria Kuznetsova nechala 9-mesačného chlapca zomrieť od hladu, kým sa týždeň zabávala s priateľmi. Tragédia sa stala pred rokom a dnes pozná svoj trest. Vo väzení si posedí viac ako 6 rokov.

Tínedžerka po vypočutí rozsudku neukázala žiadne emócie. Súd si vypočul aj to, že Viktoria plánovala zabiť Egora keď začala štúdium na univerzite. Sťažovala sa, že nemohla v noci pre dieťa spávať. Keď povolali jej muža do vojenskej služby, Kuznetsova položila dieťa do kočíka, zamkla dvere a odišla za kamarátmi. 

Potom strávila celý týždeň na párty kým jej dieťa pomaly zomieralo od hladu. Raz sa vrátila domov, dať napiť psovi. "Dieťa zomrelo na dehydratáciu a hlad," povedal sudca. "Keď dieťa našli, bolo mŕtve, oči malo doširoka otvorené z týrania. Vyšetrovatelia povedali, že dieťa bolo kosť a koža. Pitva ukázala, že Egorove orgány odchádzali postupne pre nedostatok jedla a vody," pokračuje sudca. 

Keď polícia vošla do domu, našla dieťa mŕtve a hnijúce. Podľa polície sa Kuznetsova necíti vinná a jediné, čo ju zaujímalo bolo, čo sa bude diať s ňou, píše denník the Sun

Ľudia sa na sociálnych sieťach búria, trest je podľa nich nízky. "Nakŕmila psa a svoje dieťa nie. Stratil som slová, mala by byť sterilizovaná," napísal Nanar Hachatryan. "Šesť a pol roka za zabitie dieťaťa? Ši*e vám?" pýta sa ďalší užívateľ sociálnej siete. Keď mal chlapček mesiac, Viktoria ho odniesla do sirotinca, keď mal 7 mesiacov, vrátili ho do starostlivosti matky. Jej muž požiadal o rozvod. 

Naši severní susedia majú tiež prípad krkavčej matky:

Najčítanejšie správy