Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mŕtve dievčatko našli za domom, jeho mamu neďaleko a dezorientovanú
Zdielať na

Mŕtve dievčatko našli za domom, jeho mamu neďaleko a dezorientovanú

KALIFORNIA / Mladá mamička trpela duševnou chorobou. Práve to mohla byť príčina, pre ktorú prišla o život jej dcérka a ona pravdepodobne skončí vo väzení.

Mladá, len 30-ročná Susan skončila v rukách polície. Vyšetrovatelia tvrdia, že je zodpovedná za smrť svojej trojročnej dcérky.

Telo dievčatka našli za domom na trávniku, jeho matku dezorientovanú pri neďalekom jazere. Pritom len pár hodín pred tragédiou boli spolu ešte v reštaurácii na obede a poslali aj fotografiu starej mame.

"Bolo to najzlatšie dievčatko na svete," zo smútkom hovorí Laurie Wood, stará mama dievčatka. Tragédiou je, že sa dievčatko narodilo žene, ktorá trpela duševnou chorobou. Stará mama sa už niekoľko týždňov snažila o to, aby jej úrady oficiálne zverili vnučku do starostlivosti. Ale celý proces trval pridlho. Laurie Woods chcela pomôcť aj dcére a zrazu v jeden deň stratila obe, milovanú vnučku a aj dcéru, na ktorú čaká súdny proces.

"Toto je tragédia, ku ktorej prispeli aj úrady svojou nečinnosťou. Veľakrát mi zatvorili dvere a už som nevedela, čo mám robiť. Myslím si, že toto by sa malo nejako vyriešiť, aby sa podobná tragédia nestala aj v ďalšej rodine,"  dodáva stará mama.

Príčina smrti malej Zayly ešte nie je známa. Rodina čaká na výsledky pitvy.

Ani slovenské domácnosti sa nevyhnú podobným tragédiám.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy