Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Záhadná smrť filatelistu. V dome bol zabarikádovaný
Zdielať na

Záhadná smrť filatelistu. V dome bol zabarikádovaný

HUMENNÉ / Príbuzní ho nevideli niekoľko dní a keď sa policajtom podarilo otvoriť dvere jeho bytu, 65-ročnému mužovi už pomoci nebolo. V byte bol navyše zabarikádovaný. Na miesto dorazil aj kriminalistický technik.

Políciu zalarmovali príbuzní s tým, že muža už niekoľko dní nevideli. Zvláštne je, že hoci mal zabarikádované okná, dvere bytu boli odomknuté. Vnútri potom polícia našla telo muža, ako zomrel zatiaľ určiť nevedel ani obhliadajúci lekár. "Smrť z neznámej príčiny. Nariadená je súdno-lekárska pitva," uviedol obhliadajúci lekár Miroslav Biňanin. 

Na miesto prišiel aj kriminalistický technik, ktorý všetko zadokumentoval. Bývalá manželka nebohéhopovedala, že mal dlhodobé zdravotné problémy. Bol ale aj zberateľom starých známok. Kriminalisti na mieste preverovali, či sa ne ne niekto nerobil zálusk.

Presné okolnosti tohto úmrtia objasní až ďalšie vyšetrovanie. "Poverený príslušník policajného zboru v Humennom začal v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," vraví policajná hovorkyňa Jana Migaľová. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy