Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Budem tvoj strážny anjel, napísala Michaela a postavila sa na železničnú koľaj
Zdielať na

Budem tvoj strážny anjel, napísala Michaela a postavila sa na železničnú koľaj

MICHALOVCE / V utorok večer sa okolo siedmej hodiny stala neďaleko michalovskej železničnej stanice tragédia. Dvadsaťosemročná Michaela sa pravdepodobne rozhodla vziať si život a chrbtom sa postavila k prichádzajúcemu vlaku. Pred tým ako tak urobila napísala svojmu kamarátovi SMS, z ktorej behá mráz po chrbte.

Pred tým ako sa Michaela postavila na železničnú koľaj, kontaktovala svojho kamaráta, ktorému napísala SMS, v ktorej uviedla: "Budem tvoj strážny anjel". Krátko na to sa rozhodla postaviť na koľajnice chrbtom k prichádzajúcemu vlaku. Rušňovodič sa vlak snažil zastaviť, použil rýchlobrzdu, no zrážke s mladou ženou sa už zabrániť nepodarilo. "V úseku Petrovce nad Laborcom a Michalovce regionálny expres pri vchádzaní do železničnej stanice Michalovce zrazil a usmrtil osobu," uviedla hovorkyňa železníc Martina Pavlíková. Na mieste zasahovali záchranári aj policajné zložky. Na úseku, kde došlo k nehode bola na približne tri hodiny prerušená doprava.

Podľa jedného z cestujúcich bolo brzdenie vlaku citeľné. Potom sprievodca cestujúcim oznámil, čo sa stalo a uviedol, že budú približne hodinu a pol meškať. Nakoniec ale pre cestujúcich prišiel náhradný autobus. Motív činu mladej ženy zatiaľ známy nie je. Prípadom sa už zaoberá aj polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy