Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kuriózna krádež. Zlodej sa ulakomil na 23-ročné auto
Zdielať na

Kuriózna krádež. Zlodej sa ulakomil na 23-ročné auto

TURČIANSKE TEPLICE / Prečo zlodejov zaujímala 23 rokov stará Toyota je záhadou aj pre majiteľa. Je presvedčený o tom, že mu auto ukradli na objednávku. Verí, že je ešte na Slovensku a niekto ho spozná.

Podľa majiteľa nejde o bežné auto. Branislav si zelenú Toyotu kúpil pred pár rokmi a doslova si ju vyšperkoval a nestálo ho to málo peňazí. Mladík na aute kedysi jazdieval off roudy teraz ho už ale využíval viac do okolitých hôr. "Pre mňa je to srdcová záležitosť, pre niekoho možno staré auto pre mňa je to každodenný pomocník," vraví majiteľ auta. 

Terénne auto mal zaparkované v obci Budiš, zmizlo v noci. Nešlo ale zrejme o jednoduchú krádež"Zlodej možno bol šikovný, ale nepoznal to auto. Nevedel sa dostať na cestu, dostal som indície, že sa tu trápil, nabúral aj do stromu," pokračuje Branislav.  Pre neho aj napriek veku, má auto nevyčísliteľnú hodnotu. 

Ak by ste mali informácie o aute, kontaktuje majiteľa. "Určite by som poskytol odmenu, ak ma niekto dovedie k stope, alebo k autu," dodáva okradnutý muž. 

Polícia pátra aj po zlodejoch, ktorí kradli v obchode s tanečnými potrebami: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy