Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Muži, ktorých v Nitre zadržali kukláči, sú už obvinení
Zdielať na

Muži, ktorých v Nitre zadržali kukláči, sú už obvinení

NITRA / Muži, ktorých pri stredajšej razii zadržali nitrianski kriminalisti vykrádali rodinné domy a byty. Vlámačky robili prevažne v meste pod Zoborom a blízkom okolí. Obaja už majú na krku obvinenie.

Zadržaní muži sa pri vlamačkách zameriavali na krádež, peňazí, zlata a šperkov. Na svedomí majú väčšie množstvo krádeží, z ktorých si urobili biznis. Partiu zlodejov, nitriansky kriminalisti sledovali už dlhšiu dobu. Na polícii skončili štyri osoby. Dvaja muži už majú na krku aj obvinenie.

"45 a 42-roční muži boli obvinení z viacerých prípadov krádeží vlámaním," informuje policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Koľko domov a bytov vykradla táto skupina polícia stále preveruje. Zbierajú aj ďalšie dôkazy, hľadali aj ukradnuté veci, ktoré zlodeji nestihli speňažiť. 

S putami na rukách skončili obvinení muži v stredu večer v centre mesta. Kukláči zastavili vozidlo, v ktorom sedeli. Z oboch strán ich zablokovali. Vyšetrovatelia z auta vyberali a zaisťovali rôzne náradie. "Bol daný návrh na ich vzatie do väzby," vraví Čuháková. O osude oboch obvinených mužov, tak v najbližších hodinách rozhodne súd.

Takto dvoch mužov v stredu kukláči zatkli: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy