Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kamaráta brutálne zbil a bodol nožom. Dôvodom bolo pivo
Zdielať na

Kamaráta brutálne zbil a bodol nožom. Dôvodom bolo pivo

TRENČIANSKE TEPLICE / Našli ho v poslednej chvíli. Policajti z Trenčianskych Teplíc zachránili život mužovi, ktorého obzvlášť surovo zmlátil kamarát. Tridsaťšesťročný Ondrej svojej obeti železnou tyčou rozbil hlavu a nakoniec ju bodol nožom. Muža nechal ležať niekoľko hodín, kým prišla záchrana.

Pre pár deci piva 36-ročný bezdomovec Ondrej brutálnym spôsobom napadol svojho kamaráta. "Kovovou tyčou ho mal opakovane udierať do hlavy a následne zo zeme zobrať nôž, ktorým ho pichol do brucha," informuje hovorca polície Pavol Kudlička. V bezvedomí ho potom nechal ležať na pospas osudu a odišiel do krčmy. 

V uliciach si ho všimli dvaja policajti, pretože im bolo podozrivé, že je celý od krvi. Muž sa im sám priznal, čo pred pár hodinami spravil svojmu 49-ročnému kamarátovi. Policajti začali ihneď prehľadávať vnútorne priestory. "Dostali sme sa na tretie poschodie, kde sme spozorovali osobu, ktorá sa tackala," hovorí policajt Patril Kulich. 

Muž našťastie útok prežil, ale stratil veľa krvi a bol dezorientovaný. "Cez okno sme ho dostali von z liečebného domu a vonku si ho prevzali záchranári," dodáva Kulich. V nemocnici potvrdili, že mal prepichnuté tenké črevo. Liečiť zo zranení sa bude minimálne mesiac. Útočníka zatkli. Prokurátor navyše podal návrh na väzobné stíhanie obvineného muža. 

Podľa zdroja TV JOJ mal Ondrej svojho kamaráta zmlátiť len preto, že mu odpil z jeho fľaše piva. Mužovi hrozí test odňatia slobody na 4 až 10 rokov. 

Pozrite si reportáž o podobnom prípade, kedy dôvodom sporu bola žumpa: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy