Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Polícia pátra po zamilovanom páre. Ukradol okuliare a oblečenie
Zdielať na

Polícia pátra po zamilovanom páre. Ukradol okuliare a oblečenie

RUŽOMBEROK / Policajti pátrajú po zamilovanej dvojici, ktorá kradla v Ružomberku. Žena predstierala, že svojho partnera bozkáva, pritom mu za mikinu nenápadne strčila drahé slnečné okuliare. Zmizli aj cyklistické rukavice a oblečenie.

Dvojica sa v obchode so športovými potrebami zdržala len 10 minút. Za tento čas stihla nakradnúť tovar za viac ako 400 eur.

"Podľa záberov to boli ľudia, ktorí sa týmto vyslovene  zaoberajú, nemihla ani okom, pozrela sa do kamery a pritom brala veci do tašky," hovorí majiteľ predajne Milan Javorka.  Žena si do tašky ako prvý vložila dres aj s vešiakom. Následne sa dvojica presunula k stojanu so slnečnými okuliarmi. Predstieranými nežnosťami šikovne zamaskovali ďalšiu krádež. Okuliare skončili pod mužovou mikinou. Keď si majiteľ predajne spätne prehrával tieto zábery, neveril vlastným očiam.

"Aj človek, ktorý zdanlivo vyzerá slušne a je dva metre od vás, nemá problém, ak je dobre vycvičený, vám to ukradnúť spod nosa," hovorí Javorka. Následne ukradli ešte 5 párov cyklistických rukavíc. Vyrušil ich síce zamestnanec, no keď zašiel, pokojne sa vrátili k stojanu. V taške skončili opäť tie najdrahšie kúsky.

"Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení podozrivej dvojice, ktorú zachytili bezpečnostné kamery. Akékoľvek informácie, prosím, oznámte na bezplatnom policajnom čísle 158," informuje hovorca žilinskej polície Radko Moravčík.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy