Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
FOTO: Polícia pátra po mužovi, ktorý môže pomôcť pri vyšetrovaní útoku pre maslo
Zdielať na
Krimi

FOTO: Polícia pátra po mužovi, ktorý môže pomôcť pri vyšetrovaní útoku pre maslo

BRATISLAVA / Neznámy muž v obchode, podľa polície, kradol maslo a napadol pracovníka súkromnej bezpečnostnej služby. Ten skončil s poranením v nemocnici. Polícia prosí verejnosť pri pátraní.

Polícia pátra po totožnosti muža, ktorý by mohol celý incident zo 7. novembra objasniť. Stále neznámy páchateľ nožom napadol muža SBS služby v bratislavskej Dúbravke približne o 13:00. "On videl ako jedna osoba vynáša celú krabicu masla. Chcel ho zastaviť a chcel prekontrolovať či to má zaplatené," povedal majiteľ detektívnej a informačnej služby Ladislav Kuffa.

Neznámy muž zamestnanca bezpečnostnej služby napadol nožom do oblasti hrudníka a následne z priestorov obchodu ušiel. "V tejto súvislosti polícia pátra po totožnosti osoby na priložených kamerových záberoch, ktorá by svojimi vedomosťami mohla prispieť k objasneniu tohto skutku," povedal hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff.

Rastislav zostal po útoku zranený, so zhruba trojcentimetrovou ranou skončil v nemocnici. Otec dvoch detí bol mimo ohrozenia života. Za prečin výtržníctva hrozí útočníkovi 6 mesiacov až 3 roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy