Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Alkohol za volantom opäť úradoval. Auto ostalo po nehode úplne zdemolované
Zdielať na

Alkohol za volantom opäť úradoval. Auto ostalo po nehode úplne zdemolované

SNINA / Do stĺpa verejného osvetlenia narazila 31- ročná vodička zo Sniny. Predná časť jej auta zostala úplne zdemolovaná. Ženin známy po nehode tvrdil, že jej prišlo za volantom nevoľno. Keď následne vodičku policajti podrobili dychovej skúške na alkohol, ukázalo sa, že príčina mohla byť aj iná.

Kontrolu nad vozidlom v zákrute nezvládla 31-ročná vodička a narazila do stĺpa elektrického osvetlenia. Vodička sa podľa polície pravdepodobne plne nevenovala vedeniu vozidla. V ľavotočivej zákrute zišla s vozidlom mimo komunikáciu a nasledoval náraz. Miesto nehody zdokumentovali policajti.

Známy vodičky povedal pre TV JOJ, že jej prišlo počas šoférovania nevoľno. Žena ale bola po nehode podrobená dychovej skúške na alkohol.  "S pozitívnym výsledkom a s nameranou hodnotou 0,73 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu," informuje hovorca polície Daniel Džobanik.

V prepočte je to takmer jeden a pol promile. Škoda na vozidle bola vyčíslená na 2 400 eur a na stĺpe verejného osvetlenia približne 100 eur. Ženu obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, stíhaná je na slobode.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy