Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Auto si zaparkoval pred firmou. Do pol hodiny bolo v plameňoch
Zdielať na

Auto si zaparkoval pred firmou. Do pol hodiny bolo v plameňoch

ZVOLEN / Skoro ráno zaparkoval pred firmou v Sielnici, vnútri sa ale dlho nezdržal. Neubehla ani pol hodina a na parkovisko ho volali ľudia, ktorý našli jeho auto v plameňoch. Podľa polície ho zrejme niekto podpálil. Muž navyše tvrdil, že mu z auta zmizla taška s dokladmi aj peniazmi.

O dramatické ráno v Sielnici pri Zvolene sa postaral požiar auta. To skoro ráno zaparkoval jeho majiteľ pred firmou, no už o chvíľu bežal späť. Ľudia, ktorí išli okolo našli auto v plameňoch.

"Do príchodu hasičov si majiteľ uhasil požiar sám," informoval veliteľ zásahu Ivo Hotra. 

V aute vyhorel celý interiér a hoci prišiel majiteľ okamžite ratovať svoj majetok, oheň stihol poškodil aj pravú bočnú stranu vozidla. Je tak nepojazdné.

Svedkovia, ktorí si oheň všimli ako prví tvrdili, že videli z parkoviska krátko pred tým odchádzať neznáme auto. Polícia pracuje s verziou, že vozidlo niekto podpálil.

"Zisťovateľ nevylúčil cudzie zavinenie," povedala hovorkyňa polície v Banskej Bystrici Mária Faltániová. 

Majiteľ auta policajtom tvrdil, že mal vo vnútri tašku s dokladmi aj s peniazmi. Teraz zisťujú, či mohla taška zhorieť počas požiaru alebo ju ukradol podpaľač. Majiteľ auta sa k požiaru a jeho okolnostiam vyjadrovať nechcel. Škoda zatiaľ vyčíslená nebola. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy