Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Maskovaní muži prepadli banku. Polícia prosí o pomoc pri pátraní
Zdielať na

Maskovaní muži prepadli banku. Polícia prosí o pomoc pri pátraní

ŠAĽA / Dvaja maskovaní lupiči vylúpili banku v Šali. Stalo sa to v stredu dopoludnia. Páchatelia pod hrozbou použitia zbrane žiadali od zamestnancov peniaze. Chceli aj hotovosť, ktorá bola v trezore.

K lúpeži došlo v tejto banke okolo desiatej, do vnútra vošli dvaja maskovaní muži. Banku prepadli lupiči s pištoľou v rukách, pýtali všetky peniaze nielen z pokladní, ale aj trezora. Ten sa však len pomaly otváral, čo sa im zrejme nepozdávalo. Napokon ulúpili iba eurá, ktoré boli v pokladniach. Svedkovia si lupičov všimli ako z miesta utekali, následne mali nasadnúť do auta a zmiznúť.

Malo by ísť o auto tmavej farby a podľa svedkov išlo smerom na Galantu. Krátko po čine boli policajné hliadky rozmiestnené na prístupových cestách. Okolie prehľadával aj policajný pes. Hovorilo sa aj o tom, že lupič nehovorili dobre po slovensky a akoby mali srbský prízvuk. Podľa informácií z prostredia polície si páchatelia z banky odniesli vyše 9000 eur.

Polícia získala zábery podozrivých osôb z bezpečnostných kamier, majú aj zábery podozrivého vozidla. Ak by ste lupičov spoznali alebo vedeli poskytnúť informácie kontaktujte políciu. Informácie k totožnosti, pohybe alebo pobyte je možné podať polícii na t.č. 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom útvare.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy