Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Partnerskú hádku riešila radikálne. Svojho druha napadla nožom
Zdielať na

Partnerskú hádku riešila radikálne. Svojho druha napadla nožom

VOJANY / Hádka medzi partnermi mala krvavú dohru. Mária zaútočila nožom na svojho druha Štefana, ktorý následne skončil v nemocnici. Nešťastie sa stalo v obci Vojany v Michalovskom okrese.

Nešťastie sa stalo v rodinnom dome. Podľa susedov sa partneri veľmi často hádali a holdovali alkoholu. Krátko pred nešťastím dvojicu videli dedinčania v miestnych potravinách. Podľa nich boli obaja potužení alkoholom a veľmi sa pohádali. 

Po návrate domov hádka vyústila do krvavého útoku. Žena vzala do rúk nôž a pichla ním svojho druha do hrude. "Šesťdesiatročná žena pod vplyvom alkoholu po predchádzajúcej vzájomnej hádke napadla 63-ročného muža tak, že ho kuchynským nožom bodla do ľavej strany hrudníka," uviedla policajná hovorkyňa v Košiciach Lenka Ivanová. 

Muža zakrátko ratovali záchranári a previezli ho do michalovskej nemocnice. Zdalo sa, že Štefan iba povrchové poranenie hrudníka, no po príchode do nemocnice nastal zvrat. "Privezení pacient absolvoval operáciu, jeho aktuálny stav je stabilizovaný," informoval hovorca siete nemocníc Tomáš Kráľ. 

Od susedov sme sa dozvedeli, že z domu, kde partneri spolu bývali, sa často ozýval krik a nadávky. Mária bola vraj často pod vplyvom alkoholu a vtedy mala byť aj veľmi agresívna. Podľa dedinčanov mohli byť dôvodom útoku peniaze. Či to bolo naozaj tak už zisťujú policajti. Ženu krátko po čine zadržali a previezli na policajnú stanicu. Na mieste bol aj vyšetrovateľ, ktorý zaistil a zadokumentoval všetky stopy. Ženu obvinil zo zločinu pokusu ublíženia na zdravý a bude spracovaný podnet na jej väzobné stíhanie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy