Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Na Kysuciach sa čelne zrazili dvaja Poliaci. Zranilo sa sedem ľudí
Zdielať na

Na Kysuciach sa čelne zrazili dvaja Poliaci. Zranilo sa sedem ľudí

KRÁSNO NAD KYSUCOU / V nedeľu večer sa pri Krásne nad Kysucou zrazil poľský mikrobus s autom poľskej odťahovej služby. Vodič mikrobusu si vraj všimol, že odťahovák prešiel do protismeru a preto strhol volant. V tom istom momente sa však do svojho smeru chcel vrátiť vodič a tak sa čelne zrazili. Zranilo sa až 7 ľudí, dvaja z nich ťažko.

Opatrovateľky sediace v mikrobuse prepravnej spoločnosti šli z Viedne domov, do Poľska. Pri Krásne nad Kysucou im cestu skrížilo auto poľskej odťahovej služby. Hoci sa vodič mikrobusu snažil vyhnúť zrážke, autá sa nakoniec na moste aj tak čelne zrazili. 

Na miesto kolízie prišli medzi prvými policajti a hasiči z Čadce. Pohľad na zdemolované autá príjemný nebol. Všetci účastníci dopravnej nehody už boli mimo vozidiel. V poľskej dodávke sa viezlo 5 ľudí, všetci skončili v nemocnici.

Na mieste zasahovali 4 posádky záchranárov, ktoré ošetrili spolu až 7 zranených. Päť z nich sa zranilo ľahko a dvaja utrpeli ťažké poranenia, štyria pacienti boli prevezení do nemocnice v Čadci a traja do žilinskej nemocnice. Policajti pre nehodu cestu na moste pri Krásne nad Kysucou úplne uzavreli a autá odkláňali cez obec.



Súvisiace články

Najčítanejšie správy