Jasno
12°
Bratislava
Tínedžera vylákal do auta. Za mestom ho podľa polície obťažoval
Zdielať na

Tínedžera vylákal do auta. Za mestom ho podľa polície obťažoval

PARTIZÁNSKE / Kriminalisti z Partizánskeho zadržali muža, ktorý podľa nich zlákal do auta mladíka, odviezol ho za mesto a tu ho požiadal, aby sa vyzliekol. Potom podľa polície urobil niekoľko fotografií jeho nahého tela a sexuálne ho obťažoval. Následne ho odviezol do školy. Chlapec všetko povedal svojej učiteľke. Policajti muža zadržali a momentálne sedí v cele. Zarážajúce je, že policajti majú podozrenie, že je nakazený vírusom HIV.

Tridsaťsedemročný muž oslovil mladíka v momente, keď vyšiel zo školy. "Pod zámienkou, že mu zabezpečí brigádu, ktorá mala spočívať v jeho fotení. Ten súhlasil, a tak si sadli spolu do auta a odišli," informuje hovorkyňa trenčianskej polície Elena Antalová. 

"Pravdepodobne ho zlákala vidina peňazí. Pravdepodobne pôjde o chlapca, ktorý je jednoduchší, naivnejší," myslí si primárka psychiatrického oddelenia Darina Hrabovská. 

Rastislav 17-ročného mladíka podľa informácií polície zaviezol za mesto. Auto odstavil na poľnej ceste. Prikázal mu, aby si sadol dozadu. "Rastislav mu mal povedať, aby sa vyzliekol a potom si do svojho mobilného telefónu mal spraviť niekoľko záberov jeho nahé tela," uviedla Antalová. 

"Zrejme ide o homosexuálne orientovaného muža, ktorý zneužil mladistvého. Môže trpieť inou psychopatológiou, najčastejšie ide o poruchu osobnosti, necitlivý," povedala Hrabovská. 

Podľa polície mal svoju obeť sexuálne obťažovať. Potom mladíka odviezol späť do školy. Tu všetko vyrozprával učiteľke, ktorá zalarmovala policajtov.

"Ako člen rady školy som šokovaný z toho, čo sa stalo a vyzývam deti, aby si dávali pozor na to, kto ich kam láka," hovorí primátor mesta Jozef Božik. Chlapec policajtom povedal iba typ auta, v ktorom ho páchateľ odviezol. Kriminalisti z Partizánskeho sa pustili do práce a v priebehu niekoľkých hodín ho vypátrali a zadržali.

"Vyšetrovateľka Odboru kriminálnej polície z Partizánskeho obvinila 37-ročného Rastislava z Partizánskeho zo zločinu výroba detskej pornografie," informuje Antalová. Podozrivý muž je momentálne v policajnej cele. Podľa informácií televízie JOJ majú policajti podozrenie, že je infikovaný vírusom HIV. "Vzhľadom na citlivosť tohto prípadu, kde je poškodený mladistvý chlapec nebudeme k prípadu poskytovať viac informácií," dodáva Antalová. 

Podľa informácií TV JOJ z prostredia polície mužovu krv poslali na expertízu. Ak sa potvrdí, že je infikovaný, na krku bude mať ďalšie obvinenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy