Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Auto vyletelo z cesty a zaseklo sa medzi stromy
Zdielať na

Auto vyletelo z cesty a zaseklo sa medzi stromy

SNINA / Pri obci Dlhé nad Cirochou sa vo štvrtok stala vážna nehode. Auto vyletelo z cesty a zaseklo sa medzi stromy. Zo zdemolovaného auta pomáhal posádke inštruktor autoškoly.

Nehoda stala na hlavnej ceste pred obcou Dlhé nad Cirochou. Auto zostalo zakliesnené medzi stromami mimo cesty. Na mieste zasahovali dve posádky záchranárov.

Podľa spolujazdca dostali s autom šmyk a celé auto otočilo do strany. "Vytiahol som ich z auta von a poskytol som im prvú pomoc. Som rád, že žije," uviedol pre TV JOJ inštruktor autoškoly, ktorý poskytol prvú pomoc.

Zranení pasažieri

Rozbité auto sa zaseklo medzi stromami. Mnohí vodiči podľa slov svedkov tadiaľ prešli a nič si nevšimli. Navyše, v čase keď sa nehoda stalo pršalo. Vodičom auta bol podľa polície 19 ročný Stanislav.

"Pravdepodobnou príčinou tejto dopravnej nehody je neprispôsobenie rýchlosti stavu a povahe vozovky ako aj schopnostiam vodiča," uviedla policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Dvom spolujazdcom museli pomáhať záchranári. "Naši záchranári na mieste ošetrili dvoch spolujazdcov, jedného s podozrením na zlomeninu členka a druhý mal povrchové poranenia," uviedla hovorkyňa záchrannej spoločnosti Jana Galera. Oboch záchranári previezli do nemocnice. Na odstránenie konárov stromov museli použiť hasiči motorovú pílu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy