Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mladík sexuálne zneužíval len 7-ročného chlapca
Zdielať na

Mladík sexuálne zneužíval len 7-ročného chlapca

SNINA / Sedemročné dieťa sa stalo obeťou sexuálneho násilia. Zneužíval ho podľa polície 17-ročný mladík v areáli bývalého kúpaliska. Policajti prichytili mladíka priamo pri čine. Upozorňujeme, že následná videoreportáž nie je vhodná pre maloletých divákov.

Reportáž nie je vhodná pre maloletých a mladistvých. 

Celý incident sa odohral v areáli bývalého kúpaliska. Dve dievčatá, ktoré išli okolo počuli kroky a zalarmovali políciu. Policajná hliadka po príchode na miesto zistila, že 17-ročný mladík a maloleté dieťa boli nahí. Sedemročný chlapec plakal a kričal. "Ja nebudem rozprávať, prepáčte," povedala matka chlapca. Podľa polície 17-ročný Kristián nalákal dieťa do areálu najmenej štyrikrát.

Obyvatelia sídliska tvrdia, že také niečo by nikdy neurobil. "Humenský vyšetrovateľ obvinil zo zločinu sexuálne násilie 17-ročného mladíka zo Sniny," povedal hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobanik. Na príkaz okresného súdu v Humennom 17-ročného mladíka eskortovali do Ústavu na výkon väzby. "Za uvedený zločin sexuálneho násilia hrozí trest odňatia slobody na 7 až 15 rokov. Keďže ide o mladistvú osobu, trest sa znižuje na polovicu," povedal Daniel Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy