Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Z jazera vylovili telo mladíka (17). Mal byť s kamarátmi na chate
Zdielať na

Z jazera vylovili telo mladíka (17). Mal byť s kamarátmi na chate

KRPÁČOVO / Z jazera v turistickom stredisku hasiči v utorok ráno vylovili telo mladého muža. Podľa informácii TV JOJ tam bol už niekoľko dní. V oblasti mal byť s partiou kamarátov na chate. Nasledujúca reportáže nie je vhodná pre maloletých divákov.

Telo 17-ročného Dominika našli vo vodnej nádrži Krpáčovo okoloidúci chatári, ktorí ihneď privolali políciu a hasičov. Tí pomocou lana a člnu telo vyniesli na breh. Oblečenú mal čiernu mikinu s lebkami, krátke čierne nohavice a čierne topánky. Obhliadku urobil privolaný lekár, ktorý na mieste vylúčil cudzie zavinenie, ale na určenie presnej príčiny smrti nariadil vykonať pitvu. Podľa lekára bolo telo vo vode niekoľko dní.  "V súvislosti s udalosťou sme začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," informuje policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Polícia spočiatku nevedela o koho ide, pretože mladík nemal pri sebe žiadne doklady a v okolí nebola nahlásená žiadna nezvestná osoba. Po uverejnení fotografie na sociálnej sieti sa polícii ozvala Dominikova rodina, ktorá ho spoznala.  Polícia okolnosti tragédie zatiaľ vyšetruje. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy