Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Šokujúci nález. Obeťou trojnásobnej vraždy bol aj dvojročný chlapček
Zdielať na

Šokujúci nález. Obeťou trojnásobnej vraždy bol aj dvojročný chlapček

Archívna reportáž

JIČÍN / Otrasný nález objavil muž v dome svojej rodiny. Okolo siedmej ráno našiel v dome mŕtvu svoju matku (55), sestru (29) a aj jej syna (2). V dome sa mal nachádzať aj jeho 29-ročný švagor, ktorého následne odviedla polícia.

"Po siedmej hodine ráno sme prijali na linke 158 oznámenie o náleze troch mŕtvych tiel. Ide o dve ženy vo veku 55 a 29 rokov a o dvojročné dieťa. S najväčšou pravdepodobnosťou zomreli násilnou smrťou. Na mieste sme zadržali aj 29-ročného muža," uviedla pre Blesk policajná hovorkyňa Iva Kormošová. 

Zadržaný muž bol partnerom mladšej zo zavraždených žien. Jeho v dome našli až policajti. Muž, ktorý telá našiel totiž zavolal políciu už pri prvom nájdenom tele a ďalej do domu nešiel. Muž sa údajne choval divne, ako keby bol pod vplyvom drog alebo ako keby trpel psychickými problémami. 

Policajti prehľadávali aj blízke okolie domu, aby našli vražednú zbraň. Podľa policajných informácií by malo ísť o nôž, susedia totiž streľbu nepočuli. Jedno z tiel našli v dome, druhé v záhradnom domčeku a tretie na záhrade. 

Miestni tvrdili, že išlo o bezproblémovú rodinu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy