Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Polícia pátra po žene, ktorá by mohla objasniť okradnutie 85-ročného dôchodcu
Zdielať na

Polícia pátra po žene, ktorá by mohla objasniť okradnutie 85-ročného dôchodcu

Archívna reportáž

BRATISLAVA /  Na Ružinovskej ulici v Bratislave v utorok večer prepadli 85-ročného dôchodcu. Muž prišiel o tašku, v ktorej mal doklady, karty, mobil a peniaze. Škody sa vyšplhali na zhruba 450 eur.

"Podľa doterajších informácií okolo 20.45 h pristúpil na Ružinovskej ulici doposiaľ neznámy páchateľ zozadu k poškodenému 85-ročnému mužovi a chytil čiernu koženú tašku, ktorú mal prevesenú cez rameno. S taškou následne páchateľ viac krát prudko trhol, následkom čoho poškodený muž stratil rovnováhu a spadol na zem. Po páde došlo k poškodeniu ramienok tašky ktoré sa utrhli a páchateľ následne s taškou z miesta utiekol," povedal bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Pri prepade muž spadol, ošetriť ho museli v nemocnici. V súvislosti s vyšetrovaním prípadu polícia žiada o pomoc pri stotožnení ženy z kamerových záznamov.

Žena má asi 25 až 30 rokov, vysoká bola 170 - 175 cm. Oblečené mala modré rifle, čierne tielko a obuté mala čierne tenisky. Na hlave mala čierne slnečné okuliare. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné oznámiť na linke 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy