Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragická smrť Martina. Hasiči ho našli utopeného
Zdielať na

Tragická smrť Martina. Hasiči ho našli utopeného

Archívna reportáž

REVÚCA / Návšteva kamaráta pri vodnej nádrži skončila tragicky pre 41-ročného Martina. Pravdepodobne nešťastnou náhodou spadol Martin do vody a utopil sa. Pátrali po ňom hasiči aj policajti so psovodom.

Martin (41) z okresu Rožňava sa vybral za kamarátom na vodnú nádrž Miková, ktorí tam už od piatku rybárčil. Kamaráti popíjali, kým sa nerozhodli ísť spať. Ešte pred tým sa však Martin rozhodol ísť na toaletu, neďaleko vodnej hladiny. Vtedy spadol do vody prvýkrát, no jeho kamarát zareagoval duchaprítomne a z vody ho vytiahol. 

Keď sa však Martinov kamarát ráno zobudil, Martina pri sebe nenašiel. Keď sa ho vybral hľadať, našiel neďaleko vodnej hladiny jeho deku. Na miesto prišli hasiči z Revúcej, ktorí začali vodnú nádrž prehľadávať. 

Hasiči našli telo 41-ročného Martina asi štyri metre od brehu. Lekár už len skonštatoval smrť. Podľa informácií TV JOJ sa mal Martin v minulosti topiť až dvakrát. Vtedy sa ho však podarilo zachrániť. Teraz také šťastie nemal. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy