Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žena ukradla len šesťmesačné bábätko. Rodičia sú zdesení
Zdielať na

Žena ukradla len šesťmesačné bábätko. Rodičia sú zdesení

SAN FRANCISCO / Nočná mora každého rodiča. Len na sekundu sa matka s otcom odvrátili a ich šesťmesačná dcérka bola preč. Našťastie začali ihneď konať a zavolali políciu.

Tridsaťšesťročná žena chcela využiť nestráženú chvíľu, kým rodičia bábätku robili mlieko. Dieťa schmatla a vzala preč. Rodičia zavolali na políciu okolo 8.30 ráno a v panike opisovali, čo sa im stalo. Strážnici začali ihneď konať.

"Hliadka vypočula rodičov. Tí tvrdili, že dieťa mali v aute, oni zatiaľ pripravovali mlieko a keď sa otočili, maličká bola preč. Strážnici preto vyspovedali ľudí naokolo, či si nevšimli ženu s dieťatkom. Jeden z nich im dal popis možnej páchateľky a tvrdil, že nasadla na autobus," ozrejmuje Martha Juarezová, policajtka v San Franciscu. 

Polícia sa preto spojila s dispečingom MHD a rozoslala do okolia hliadky. Páchateľka medzitým prestúpila na inú linku. Tej zastávky polícia obsadila, kým ženu nechytili.

"Našťastie je bábätko v poriadku a nič mu neurobila. Dúfam, že už bude rodina iba spolu," hovorí Dior Hallová, obyvateľka mesta. 

Krátko po zadržaní ženy, dorazila na miesto aj vystrašená a uplakaná matka. Spolu s bábätkom ich previezli do nemocnice na vyšetrenie. Únoskyňu zasa v putách na stanicu.

"Rodičia nesmú pustiť deti z dohľadu ani na sekundu. pretože práve tieto sekundy nepozornosti únoscovia využívajú,"

Vyšetrovateľom sa zatiaľ nepodaril zistiť motív páchateľky. Rodičia vypovedali, že ženu dovtedy nikdy nevideli. Polícia si však preverí aj to, ako dlho bolo dieťatko bez dozoru samé v aute.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy