Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Predbiehanie sa skončilo čelnou zrážkou. Svedkovia hovoria o nebezpečnom manévri
Zdielať na

Predbiehanie sa skončilo čelnou zrážkou. Svedkovia hovoria o nebezpečnom manévri

KAMENICA NAD CIROCHOU / Mladík za volantom v Kamenici nad Cirochou poriadne riskoval. Podľa výpovedí svedkov sa rozhodol predbiehať kolónu áut bez dostatočného rozhľadu. Výsledkom bola čelná zrážka s autom v protismere.

Nehoda sa stala okolo desiatej hodine dopoludnia na výjazde z Kamenice nad Cirochou v smere na Sninu. Na mieste pomáhali hasiči a tiež dve posádky záchranárov. Išlo o čelný náraz. Kým účastník nehody z Oktávie tvrdí, že dostali šmyk, vodič druhého auta to odmieta a hovorí o riskantnom manévri mladíkov. Vraj predbiehali kolónu áut, no bez dostatočného rozhľadu. "Ešte jedno auto pred ním predbiehalo a aj on predbiehal za ním. Bola veľká kolóna," opisuje situáciu Martin, účastník nehody. 

Šesťdesiatdeväť ročného muža s poraneným hrudníkom záchranári previezli do nemocnice. Zranený 20-ročný mladík transport odmietol. Škody sa predbežne vyšplhali na takmer 7000 eur. Polícia začala trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví. Príčina dopravnej nehody je predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Na mieste sa tvorili kolóny, premávka bola obmedzená v oboch jazdných smeroch. Dopravu riadili policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy