Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO: Mateja a Sáru naposledy videli na stanici v Lučenci
Zdielať na

VIDEO: Mateja a Sáru naposledy videli na stanici v Lučenci

Archívne video

BRATISLAVA / Tínedžerov Mateja a Sáru hľadá celé Slovensko. Naposledy ich zachytila kamera na železničnej stanici v Lučenci. Stará mama a aj mama sa o deti boja a cez televíziu posielajú odkazy.

"Sára bola u mňa s otcom v nedeľu, bola veselá , pomáhala nám oberať ríbezle. Tešila sa na rodinnú dovolenku," hovorí Sárina stará mama. "Bola veselá ako vždy, nevieme si to vysvetliť," pokračuje. Sľúbila, že sa pred dovolenkou zastaví pozrieť starého otca, ktorý má zdravotné problémy. 

Video zachytilo dvojicu na železničnej stanici v Lučenci 20. júna o 11:45. Sára má 16 rokov, 175 cm, chudú postavu a zelené oči. Matej má 17 rokov, 175 cm, chudú postavu a dlhé vlasy po plecia. 

Z domu v Lučenci odišli v utorok pravdepodobne okolo obeda. Ide o mimoriadne pátranie, keďže sú ohrození na živote a zdraví. Rodičom zanechali list na rozlúčku z ktorého vyplýva, že odišli spolu a že si môžu aj siahnuť na život.

Nezvestní majú pri sebe stan tmavozelenej farby až do siva, pre 6 osôb, tmavozelený spacák, tmavomodrý ruksak na vonkajšej strane má biele hviezdy, cestový ruksak - taška čierno sivej farby, finančnú hotovosť a mobilný telefón.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy