Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladík napadol policajta. Matka tvrdí, že ju chránil
Zdielať na

Mladík napadol policajta. Matka tvrdí, že ju chránil

SNINA / Len 17-ročný Lukáš zo Sniny napadol policajta počas služobného zákroku. Hliadke sa najprv vyhrážal a neskôr jedného z policajtov udrel. Mama mladíka tvrdí, že policajt jej syna udieral baterkou po hlave.

Jeho matka tvrdí, že práve opekali, keď prišla policajná hliadka skupinku ľudí upozorniť na hluk. "Policajt tu začal kričať na každého, bola tma sotil ma o zem, a spadla som na kolená," povedala matka. "Policajti vyzvali prítomné osoby, aby ustúpili a nebránili hliadke pri vykonávaní služobného zákroku. V tom k jednému z policajtov pristúpil miestny mladík a začal vulgárne nadávať," povedal hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobaník.

Mladík sa mal pustiť do policajtov potom, ako ženu policajt drgol. "Keď videl, že do mňa drgol, tak syn mu vrazil a vtedy on zobral baterku a dal mu po hlave. "Po opakovanej výzve aby ustúpil na výzvu nereagoval a strčil do policajta. Ten ho svojou ľavou rukou odtláčal od seba, pričom mladík udrel policajta päsťou do tváre," dodal Džobaník.

Policajt utrpel zranenia s dobou liečenia do piatich dní. Mladíkovi museli prísť na pomoc záchranári. "Mladík mal poranenie na hlave, bol pri vedomí a záchranári ho previezli do nemocnice v Snine," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy