Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Otec so synom havarovali na motorke. Nezachránilo ich ani jej posvätenie
Zdielať na

Otec so synom havarovali na motorke. Nezachránilo ich ani jej posvätenie

LADOMÍROV / Nezachránilo ich ani to, že motorku krátko pred haváriou posvätili. Otec so synom sa práve vracali zo zrazu motorkárov. Za obcou Ladomírov však narazili do zvodidiel. Syn podľa svedkov letel vo vzduchu niekoľko metrov.

Otec so synom sa vracali zo zrazu motorkárov. Pravdepodobne na tejto ceste dostali šmyk. "My sme prišli a chlapci už boli na mieste, už ho vyťahovali, tam stáli nejakí  Česi a už im dávali prvú pomoc," opisuje situáciu svedok. Podľa slov svedkov náraz chlapca odhodil o niekoľko metrov ďalej. Na mieste zasahovali dve posádky záchranárov. "49-ročný muž mal úraz hlavy, 18-ročný muž si poranil zápästie a ruku. Oboch záchranári po prvotnom ošetrení previezli do nemocnice," vyjadril sa hovorca záchranárov OS ZZS SR, Boris Chmel.

Motocyklisti tvrdia, že nikto z nich nešiel rýchlo a vraj na to nebol ani dôvod. "V pohode išli, lebo my sme boli ešte v Snine na káve a chceli sme ísť na Šíravu. Neplašili sme sa," hovorí jeden z motorkárov.  Otec aj jeho 18-ročný syn patrili ku skupine viacerých motorkárov, ktorí boli na stretnutí  v obci Krásny Brod. Okrem iného tam kňaz každoročne motorky posväcuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy