Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pred 18 rokmi jej zavraždili dieťa. Teraz zomrela rukou vraha aj jej druhá dcéra
Zdielať na

Pred 18 rokmi jej zavraždili dieťa. Teraz zomrela rukou vraha aj jej druhá dcéra

KANSAS CITY / Cherri West zažila pred 18 rokmi obrovskú tragédiu. Jej vtedy 10-ročnú dcéru Pamelu uniesol a zavraždil Keith Nelson. Zo straty sa nespamätala nikdy. No teraz prišla ďalšia rana. Rukou vraha zomrela aj jej druhá dcéra.

Zronená matka sa pre Fox News vyjadrila: "Nemôžem uveriť, že sa mi to znovu stalo. Môžete len sedieť a pýtať sa, čo ste v živote spravili, aby sa vám stalo niečo takéto". Nekonečný žiaľ zažívala už pred 18 rokmi. Jej 10-ročná dcéra Pamela sa vtedy hrala pred domom, keď ju do kamiónu vtiahol muž. Jej sestra Casey, ktorá vtedy mala 16 rokov, všetko videla a kričiac utekala za unikajúcim násilníkom. Nezastavila ho, no sused si zapamätal poznávaciu značku. Telo dievčaťa našli o tri dni. Jej vraha odsúdili na trest smrti. Pred pár dňami sa stala v rodine Cherri West ďalšia tragédia.

V stredu v noci zavolal policajt Cherri West, aby jej oznámil, že jej zavraždili aj druhú dcéru. Casey Eaton mala 34 rokov. Jej telo našli v aute, bola zastrelená. Podozrenie padlo na Emencia Lansdowna. S pomocou verejnosti a intenzívneho zdieľania jeho podobizne na sociálnej sieti, ho o pár dní zadržali. Pri zásahu policajtov po nich strieľal.

Nešťastná matka si nevie predstaviť, ako sa so stratou druhej dcéry vyrovná: "Bola mojou najväčšou pomocníčkou. Čokoľvek som potrebovala urobiť, ako napríklad vziať deti k zubárovi, hocičo spraviť, všetko pre mňa urobila, kým som bola v práci".

Súvisiace články

Najčítanejšie správy