Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Z dodávky vypadlo počas jazdy 4-ročné dievča
Zdielať na

VIDEO: Z dodávky vypadlo počas jazdy 4-ročné dievča

HARRISON / V meste Harrison v štáte Arkansas sa stala desivo vyzerajúca nehoda. Na bielom aute typu van sa otvorili zadné dvere a vypadlo odtiaľ malé dievča. Našťastie, za autom išiel vo svojom aute zdravotný technik, ktorý okamžite zareagoval.

Zdravotný technik a dobrovoľný hasič Ryan Ciampoli jazdil vo svojom aute, keď sa stal svedkom šokujúcej nehody. Z vozidla pred ním, ktoré patrí cirkvi, vypadlo za jazdy malé dievča. Vodič dodávky si to nevšimol a išiel ďalej. Ryan neváhal ani chvíľu a 4-ročnému dievčaťu okamžite zastal na pomoc. Bolo v bezvedomí, no po chvíli sa prebralo.

"Ten šok jej malé telo naozaj zasiahol, začala kopať a kričať. Takéto veci naozaj lámu srdce," opísal pre stanicu KHBS Ryan Ciampoli. O päť minút bola na mieste sanitka. Dievča, ktoré neustále volalo svoju mamu, malo zlomenú sánku, no neutrpelo žiadne vážnejšie zranenia. Zatiaľ nie je jasné, či boli dvere zle zatvorené, alebo si ich dokázalo otvoriť úplne samo. Matka dievčaťa sa na vodiča dodávky nehnevá, za podstatné považuje sústrediť sa na úplné uzdravenie svojej dcéry.

Videozáznam nie je vhodný pre citlivé osoby.

Nehodu zachytila palubná kamera v aute záchrancu Ryana Ciampoliho.

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie správy