Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kriminálnik mal niekoľko dní väzniť dievča, ktoré údajne zdrogoval a znásilnil
Zdielať na

Kriminálnik mal niekoľko dní väzniť dievča, ktoré údajne zdrogoval a znásilnil

LUČENEC / Lučeneckí policajti riešili chúlostivý prípad. Dlhoročný kriminálnik mal niekoľko dní nasilu väzniť dievča, ktoré ešte nie je dospelé. Údajne za ňu zaplatil. Ide o problémovú, no dôverčivú tínedžerku, ktorá sa podľa slov matky dostala do zlej partie.

Neplnoleté dievča malo nedobrovoľne stráviť niekoľko dní v spoločnosti obvineného muža. Ten ju mal násilím držať v rodinnom dome v obci Radzovce. Dievča má pritom iba 16 rokov. S 55-ročným Róbertom bola od pondelka až do štvrtka. Až vtedy sa jej podarilo poslať sms správu matke.

Starší muž mal školáčku prinútiť zobrať drogy, keď mu nechcela vyhovieť, mal sa jej vyhrážať zabitím a neskôr ju údajne aj znásilnil. "Vyšetrovateľ 55-ročného muža obvinil zo zločinov znásilnenie, šírenie toxikománie a obmedzovanie osobnej slobody," povedala hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica.

Muž všetky obvinenia popiera a tvrdí, že za všetkým je Fiľakovčanka, ktorá ho chcela obrať o peniaze. Róbert strávil vo väzení už približne 35 rokov. Bol 15 krát odsúdený za násilnú, či majetkovú trestnú činnosť. Dopustil sa aj takých závažných zločinov ako je lúpež, či znásilnenie. 

Najčítanejšie správy