Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dobitého a utopeného muža našli v rieke len pár metrov od školy
Zdielať na

Dobitého a utopeného muža našli v rieke len pár metrov od školy

SNINA / V stredu ráno našli v rieke pri základnej škole v Snine utopeného muža. Na brehu policajti objavili krvavé stopy. Päťdesiatštyriročný Michal mal navyše viaceré poranenia, podľa ktorých mohlo ísť o násilnú smrť. Na miesto nešťastia prišli aj jeho známi, ktorí reagovali podráždene. Jednému z nich museli policajti nasadiť putá.

Krátko pred ôsmou hodinou ráno si nehybné ľudské telo v rieke všimol náhodný okoloidúci, ktorý sa práve vracal z nákupu.Základná škola, kde sa práve začínalo vyučovanie sa nachádza len pár metrov od rieky. "Záchranári po príchode na miesto žiaľ už len mohli skonštatovať, že osoba nejavila známky života," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel. 

Podľa polície išlo o 54-ročného Michala zo Sniny. Zatiaľ nie je jasné ako sa do vody dostal, no vzhľadom na zranenia patológ nevylúčil cudzie zavinenie. "Na tele nebohého boli zistené zlomeniny rôznych tvárových kostí a nosa, ako aj tržnozhmoždené rany v oblasti rebier vpredu ako aj vzadu," povedal hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobanik. Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci usmrtenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy