Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Policajti zisťujú totožnosť mužského tela zo sudu
Zdielať na

Policajti zisťujú totožnosť mužského tela zo sudu

MOST PRI BRATISLAVE / Policajti majú problém pri zistení identity nájdeného mužského tela pri brehu Malého Dunaja. Vytiahli ho z kovového sudu v pokročilom štádiu rozkladu. Jediné, čo majú vyšetrovatelia k dispozícii, sú zvyšky oblečenia a hodinky.

V piatok 17. februára našli policajti kostrové pozostatky v Moste pri Bratislave. Muža vo veku približne 20 až 30 rokov, vysokého 161 centimetrov policajti nevedia identifikovať. Pomôcť by mohlo oblečenie. Nebohý mal na sebe športový odev krikľavej farby. "Pod nohavicami mal oblečené svetlé boxerky s čiernymi postavičkami muža a žien v rôznych erotických polohách," hovorí Michal Slivka, hovorca Policajného prezídia SR. 

Obuté mal biele tenisky vo veľkosti 41. Na ľavej ruke mal kovové ručičkové hodinky. Muž mal čierne krátke vlasy a rovnakej farby strnisko. Zuby mal zdravé až na jednu amalgámovú plombu vľavo hore. Ak by mal ktokoľvek informácie k totožnosti neznámeho zavraždeného muža, nech sa obráti na ktorýkoľvek najbližší útvar polície alebo zavolá na číslo 158. Vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry ešte v deň nálezu začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy